Tudung kanak-kanak


Chinta Chanduri Episod Akhir–Part 1

 

Salam Semua…

Drama Chinta Chanduri dh nk sampai kemuncaknya…suka tgk watak chinta…saadatul pulak mmg seorang isteri yg susah dicari zaman skrg ni kan…ada tu mmg ada…tp tk ramai…

Tak sabar lak nak tahu kesudahan citer ni…Episod hari ni mmg sedih…sya cam biasa la…nk kena sediakan sapu tgn…WinkingBig GrinBatting EyelashesTongue

SyamilaMohd

Technorati Tags: ,

Comments

  1. kakyong72 says:

    chinta canduri?
    tv berapa ni?
    huhuuu.. nampak sgt la kakyong ni memang tak sempat layan tv…
    My recent post Headar tukor lagi tak puashati punya pasal

    1. syamila says:

      tv3..kul 6.30 ptg..hari ni episod akhir

  2. Ummi Hanie says:

    same la ummi,hanie pun terfollo jugak citer ni

    alhmdllh chinta dah pulang ke pangkal jalan..dan watak sada tu mmg susah dicari skrg ni..senyum di luar nangis di dlm..huuu…akhirnya brtemu juge jodoh chinta n rasul ! 😉
    My recent post Si Ungu Lavender – Part 2

    1. syamila says:

      awal2 dulu tk tgk…bila last2 ni cam menarik lak…he3…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge