Tempat Pertama Dalam Carian Google… :-)



Tudung kanak-kanak


Salam semua…

Sebenarnya ni first time sya buat template utk blog yg guna platform wordpress..sbb kan yg ni sya guna own domain & hosting..so lebih suka guna wordpress….dh lama nk buat template utk wordpress ni tp selalu je tertangguh..akhirnya dpt siapkan jugak….
Teruja jugak la sebab biasa title entry yg sya publish ada kt page 1…he3…sbb bukan mudah nk ada kat page 1..lagi2 entry yg baru…kan…
Ni lak entry yg sya buat utk dptkan free advertising kt MOBS..sape2 yg ada blogshop meh la join..8 org akan dipilih…MOBS ni mmg femes…rugi tk join..mana la tahu kan kot2 blh menang…siapa tahu..he3…

Haa…ni la print screen yg ambik tadi…tmpt pertama dlm carian google dari 61,000,000 results….hmm..tk blh nk hepy sgt.. lepas ni siapa yg tahu kan.. macam2 blh jadi…tp tk pe la..at least merasa jugak dpt tempat pertama…alhamdulillah…. 🙂

Blog Shop Kak Yong pun ada jugak..kt tempat ke-3…tahniah kak yong… 🙂

Keyword : Wanna win Free Advertising : Tempat Pertama (page 1) dari 61,000,000 results

Keyword : Win Free Advertising : Tempat ke-9 (page 1) dari 103,000,000 results

Kalau ada yg nak join contest ni..jom ke MOBS.MY

Sekian, sampai jumpa lagi…


3 thoughts on “Tempat Pertama Dalam Carian Google… :-)

  1. Ummi Hanie October 17, 2010 at 4:21 pm

    tahniah….

  2. umialya October 17, 2010 at 3:24 am

    tahniah

  3. Tomato Gurl's Life October 17, 2010 at 3:21 am

    hebat la akak..tahniah2!!

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

CommentLuv badge