Tudung kanak-kanak


Post Entry From Window Live Writer…

Salam Semua…

Ni satu lagi option utk publish post tanpa buka blog…..senang…baru try hari ni..ok sesangat…walaupun ofline, sya masih lagi blh update blog…save dan sambung lagi kalau ada keje yg nak buat…dah ready nanti publish…tk payah susah2 online2..sebab kadang2 tu line tk ok…

Jom kita guna Window Live Writer..bg yg guna window latest, program ni dh ada kt komputer uols….pegi kt Program > Window Live > Window Live Writer…

Kalau tak de blh download kt tenet..type je Window Live Writer kt google..confirm jumpa..ni kes malas nk cari la ni…sya pun download jugak..walaupun komp ni baru..tp function tu tak de…he3…

LGW11

Comments

  1. syamila says:

    kak yong..semua blh..cuba la…

  2. kakyong72 says:

    pernah dengar pasal tu sebelum ni… a/c blogger/blogspot boleh guna ker…?/!!
    My recent post Mini Giveaway Kakyongdotcom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge