Tudung kanak-kanak


My Belle Giveaway

 

 

Salam semua…

 

Kali ni GA dari Has lak…dh lama nk join..cuma tak de masa je…

 

Caranya macam biasa la…klik sana sini..senang je..just klik & like je…then tempal je banner tu kt entry uols…tk payah nk buat ayat panjang lebar…kan senang..

 

Hadiahnya pun menarik jugak…jom tgk…

 

  • Perfume 8cc x 2 botol (sepasang man & woman)
  • Perfume 5cc x 2 botol (sepasang man & woman)
  • Produk pendidikan & permainan such as cd dari GBOB

 

Sya pun nak jugak….minta la kali ni bertuah…selalu je daku ni tak bertuah…suka tgk mama zharfan..macam2 contest dia join…byk la yg menang..sama juga ngan ibudamia…rajin join contest,,tk macam sya..kejap rajin..kejap malas…tk stabil…Open-mouthed smile

 

Jom tgk banner penaja hadiah utk GA ni…

 

 

 

Referral : puan pengnjur sendiri…hasWinking smile

 

Sya nak tag :

(kalau dh kena tag..ignore je la yea… Winking smile)

 

SyamilaMohd

Technorati Tags: ,

Comments

  1. has says:

    oret..lulus & good luck dear..thanks join!!
    My recent post My Belle Giveaway

  2. has says:

    sesi terjah..kak sya, satu je lom cukup, takde banner ga ek kat sidebar? yg ade hny sponsors..dah baiki nanti gitau ek..takpe, kak sya ttp referral bg kak yong..saya tak kira walaupun beh gak klu saya dpt menang referral..hikhik..
    My recent post My Belle Giveaway

  3. kakyong72 says:

    sya,
    kakyong dtg ziarah.. mlm baru dpt bw.. ni pun aliya kan main dengki lagi ibu dia pegang lappy..

    has ade invite utk gA ni.. Insya Allah, nanti kakyong buat…
    My recent post 44444

    1. syamila says:

      ye ke…ok2…

      alya tk nk bg ibu main tenet… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge