Cara Letak Entry Latest Dalam Komen…



 

Salam semua..

 

Ni atas permintaan adik eiela..camne cara nk letakkan entry latest kita kt kotak komen..ni bg yg tk guna intense debate & commentluv pada bhgn komen…

 

Caranya senang je…jom tgk kod di bawah :

New Entry <a href="http://syamilamohd.com/2010/10/kemalangan-ngeriramai-penumpang-terkorban/" >"Kemalangan Ngeri…ramai penumpang terkorban…"</a>

 

Gantikan je url dan tajuk entry tu ngn entry & tajuk latest entry uols…

 

Done…

 

SyamilaMohd

6 thoughts on “Cara Letak Entry Latest Dalam Komen…

  1. Affan March 26, 2011 at 12:29 am

    cara ni ok, tapi mungkin kebanyakan pengguna wp tak suka sebab diorang dah guna comluv.
    ada tu siap setting kan, kalau ada letak link, terus masuk spam folder hehe.
    dulu masa guna blogspot ada gak guna cara ni, tapi rasanya kurang effisyen
    Affan recently posted..Panduan Asas Menggunakan CommentluvMy Profile

  2. mekar March 1, 2011 at 2:37 am

    Salam syamila.

    Sya singgah utk lihat tutorial ini. Alhamdulilah dan TQ
    My recent post Gigitan si Charlie yang berbisa

    • syamila March 6, 2011 at 3:13 pm

      tq yea… 😉

  3. UmmiHanie November 1, 2010 at 1:32 am

    bagus tuto ini ummi…

    cara manual kan ?
    My recent post Jackpot 28984 – captured !

  4. kuman October 31, 2010 at 4:23 pm

    cara mudah kan.. 🙂
    saya pun guna cara yang sama
    Kuman "bermalasan..?" Entry
    My recent post Bermalasan layan cerita The Unit

    • syamila November 1, 2010 at 1:37 am

      kuman..ni akak buat pun ikut yg kuman ajar dulu la..lupa lak nk letak credit…sowi..nanti update entry… 🙂

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

CommentLuv badge