Monthly Archives: December 2009

(STICKY) TOP COMMENTER CONTEST

Ummi terjumpa le satu blog yg anjurkan contest ni..nampak cam seronok je…bukannye nakkan hadiah sgt…saje je nk memeriahkan dunia blogging… Continue reading »

Kucing oh Kucing

Pagi2 lagi ummidh siap nk gi pasar…cari kuih sket…kebetulan ahmad dh bgn..kena la bwk sekali…masa nk start kerete ummi dengar… Continue reading »

Cutest with nice smile baby contest

Salam sume…dh lama ummi tk join contest…bulan ni lum join mana2 contest pun…ni yg first…he3..tk nk cerita panjang2…ni gambar yg… Continue reading »

Muka Tak Malu…..

Sya terbukak nk wat entry ni bila baca entry kt kawan sya…mamapayish…tp ni bukan sya yg kena…asben kakak ipar sya…… Continue reading »

Pengalaman Balik Raya

Salam semua….raye aidiladha yg lalu…sya n family balik raye kt kg my mum..kat Jeli, kelantan…sbb my brother kahwin….nak tahu sape… Continue reading »

Website Security Test