Si Comel Berbaju Raya Contest



Tudung kanak-kanak


Ni first time sya join contest untuk anak2. Masa ahmad anak sulung sya kecik2 dulu…teringin nk join contest kat majalah pa&ma….nk join online…masa tu takde camera digital…tp tk pos2….just isi borang penyertaan je…tak tahula kenape tak tergerak hati nk pos…

Alhamdulillah sekarang ni baru ada peluang…apa lagi masuk jela…dua2 anak sya masuk…sesekali seronok jugak join contest camni….kalau le ada rezeki dorg tu…syukur…amin.

Ni la gambar anak² sya yg masuk contest ni….he3…

Nama : Syed Ahmad Fakhrullah Syed Sofian
Umur : 3 Tahun 4 Bulan
moga² murahle rezeki ahmad…amin

   
Nama : Syarifah Nur Zahira Syed Sofian 
Umur : 1 Tahun 11 Bulan
kalau ada rezeki ira…alhamdulillah…

Jom scroll ke bawah…tgk syarat2 penyertaan dan hadiah yg ditawarkan oleh pihak penganjur.

BabyIbu

~ Sticky Mode..sila skroll down untuk entri terkini… ~

Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)
  • Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
  • Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 – Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
  • Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 – Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan

  • Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda
  • Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. 
  • Klik sini untuk Q &A

Hadiah

Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..more info
Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan di ruangan komen..so mehla ramai-ramai sertai..

P/s: Jutaan terima kasih kepada sponsors kita..Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko.. 
~ sponsor kite ni kena besarkan sebagai tanda penghargaan dan jutaan terima kasih..


Leave a Reply

Name *
Email *
Website

CommentLuv badge